ЕДНО ЕВРО ШОПИНГ

Урошевац и Призрен

25.03 – сабота

Програма :

  • Поаѓање од Скопје во 08 : 00 часот од паркингот на Х.Вип ( наспроти поранешен Саем )
  • Патувањето го продолжуваме кон Косово ,со попатни паузи за погранични формалности и одмор
  • Пристигнување во Урошевац и посета на Шопинг Центар – се за едно евро  и Outlet Centar
  • Потоа продолжуваме кон градот Призрен ,каде  ќе имате можност да уживате во градот под Тврдината,градот кој дише со посебна убавина и смиреност,а во слободното време ќе можете  да ја посетите Тврдината, Црквата Богородица Љевишка,Синан Паша Џамија , да уживате пиејќи кафе покрај реката или уживате во храната во некој од рестораните покрај реката Бистрица….
  • Во 18 : 00 часот поаѓање кон Скопје

Цена 590 денари

  • Превоз со стандардизиран туристички автобус Скопје – Урошевац -Призрен-Скопје
  • Лиценциран туристички пратител за време на целото патување
  • Комплетна организација и водство  на патувањето

2 Comments

  1. Ова е супер

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*