МИНИ ПАРИЗ И ШОПИНГ ЗА 1 ЕВРО

Мини Париз,Сејшели и шопинг за 1 евро

14.05недела

Програма :

 • Поаѓање од Скопје во 08:00 часот од паркингот на Х.Вип ( наспроти поранешен Саем )
 • Собир на групата во 07:40 часот
 • Патувањето го продолжуваме кон Косово ,со попатни паузи за погранични формалности и одмор
 • По пристигнувањето во Косово,Ве водиме на посета на необичен комплекс,каде ќе може да уживате во прекрасната природа, да се сликате покрај Ајфеловата Кула (во реална големина),да бидете дел од плажа на Сејшелите…и уште многу изненадувања кои ги подготвивме за Вас на ова патување
 • Слободно време за факултативен ручек и слободни активности
 • Потоа продолжуваме кон градот Урошевац ,каде  ќе посетиме Шопинг Центар ( се за едно евро ) и Outlet Centar
 •  Во 19 : 00 часот поаѓање кон Скопје

Цена 700 денари

Цената вклучува :

 • Превоз со стандардизиран туристички автобус Скопје – Косово-Скопје
 • Лиценциран туристички пратител  и водич за време на целото патување
 • Комплетна организација и водство  на патувањето

Цената не вклучува :

 • Задолжително патничко осигурување
 • Индивидуални трошоци кои не се наведени во програмата

Напомена

 • За реализација на ова патување потребен е минимум од 35 патници
 • Се патува со валидна лична карта
 • Поаѓањето е од Скопје
 • Редоследот на седењето во автобусот се прави според датумот на резервацијата и уплатa
 • Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најмногу 3 дена пред поаѓање
 • Во моментов НЕ се потребни сертификати (COVID 19) за излез и влез во Македонија и Косово, но доколку има измени сите патници ќе бидат информирани
 • Агенцијата нема одговорност, во случај пограничните власти да му оневозможат на патник влез во друга земја
 • Избор на место за седење се доплаќа 620 денари (минимум 2 седишта)

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*