Боровец

IGLIKA PALACE 4*

Попусти за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА :  15% попуст за резервација и [...]

YANAKIEV 4*

Локација : во близина на ски лифтовите Еден од [...]

BOROVETS HILLS 5 *

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% за резервација и уплата до [...]