ЕГЗОТИЧНИ ПАТУВАЊА

DUBAI

                                     ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН СО АВИОН ОД [...]

SEYCHELLES

  ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ АПРИЛ/ МАЈ / ЈУНИ (8 дена / 7 ноќи) [...]

ZANZIBAR

  ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА СО АВИОН ОД СКОПЈЕ ТЕРМИНИ: АПРИЛ [...]

MAURITIUS

  ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ АПРИЛ/ МАЈ / ЈУНИ (8 дена / 7 ноќи) [...]