ЕСЕН ВО НИШ

 

ЕСЕН ВО НИШ

    ПРОГРАМА

 23.10.2019 среда

6:30h – Состанок на групата на паркингот  пред  Хотел  ВИП (спроти саемот)

7:00 h Поаѓање  од  Скопје  со стандардизиран туристички автобус.Патување кон Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

 

11:00h – Пристигање во Ниш. Посета на Тврдината и концентрациониот логор од Втората светска војна  слободно време за шопинг до 15h.

15:10 h.- Поаѓање кон винарија.

 

15:30 h. – Промоција , презентација и дегустација на вино ( гратис ) во Винаријата

16:20 h. –  Факултативен ручек во винаријата.

19:00 h. – Поаѓање кон Скопје. Очекувано пристигнување во Скопје околу 22:00 часот.

Цената вклучува:

-превоз Скопје-Ниш-Скопје

-придружник на патувањето

-дегустација на вино во винаријата

 

Цената не е вклучува:

-влезница во концентрациониот логор – 3 евра

-факултативен ручек во винаријата

 

ЦЕНА  :  800  ДЕНАРИ

 

 

Контакт:

02 3100 781;

02 3100 664;

078 312 332

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*