Еуротел Струга-Охридско Езеро

Хотелот Еуротел се наоѓа на крајбрежјето на Охридско Езеро неколку км одалечен од градот Струга.

Охридско езеро е познато како наше слатководно море.Тоа е едно од најстарите езера на светот.Со своите 349км2 и видливост до 22м длабочина е големо како море , а чисто како платното на Билјана.

ЕУРОТЕЛ – СМЕСТУВАЊЕ

1/3 апартмани (еден брачен кревет +еден единечен)- 4 апп

1/4 апартман (еден брачен кревет +два единечни )-1 апп

ТЕРМИНИ И ДЕНОВИ ПО ЛИЧЕН ИЗБОР

Цена 28 евра од ноќ закуп на апартман

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*