ПО ПОВОД МЕСЕЦОТ НА ЖЕНАТА -ЕДНОДНЕВНА-НИШ НА 16.03.2019 САБОТА

  ПРОГРАМА

 

 16.03.2019 сабота

6:30h – Состанок на групата на паркингот  пред  Хотел  ВИП (спроти саемот)

 

7:00 h Поаѓање  од  Скопје  со стандардизиран туристички автобус.Патување кон Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

 

11:00h – Пристигање во Ниш. Посета на Тврдината и слободно време за шопинг до 13h.Во13:00, поаѓање кон винарија.

 

13:30h – Промоција и презентација на Винаријата. Дегустација на вино.

 

14:30h –  Факултативен ручек во винаријата.

 

19:00h – Поаѓање кон Скопје. Се очекува пристигнување во Скопје околу 22:00 часот.

 

ЦЕНА  :  700  ДЕНАРИ

 

 

 

Контакт: 02 3100 781; 02 3100 664; 078 312 332

                     02 3100 664;

078 312 332

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*