ПРОЛЕТ ВО НИШ

ЕДНОДНЕВНА ПРОШЕТКА ВО НИШ И ВИНАРИЈАТА МАЛЧА

    ПРОГРАМА

 

 06.04.2019 сабота

 

6:30h – Состанок на групата на паркингот  пред  Хотел  ВИП (спроти саемот)

 

7:00 h Поаѓање  од  Скопје  со стандардизиран туристички автобус.Патување кон Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

 

11:00h – Пристигање во Ниш. Посета на Тврдината и слободно време за шопинг до 15h.

Во15:10 h. поаѓање кон винарија.

 

15:30h – Промоција , презентација и дегустација на вино вклучено во цената .

 

14:30h –  Факултативен ручек во винаријата.

 

19:00h – Поаѓање кон Скопје. Очекувано пристигнување во Скопје околу 22:00 часот.

 

 

 

 

ЦЕНА  :  800  ДЕНАРИ

 

Контакт: 02 3100 781; 02 3100 664; 078 312 332

 

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*