ТЕРМАЛНИ ЛЕКОВИТИ ВОДИ НА РУПИТЕ (БУГАРИЈА)

КОСМИЧКА ЕНЕРГИЈА - ЛЕК ЗА МНОГУ БОЛЕСТИ

СЕКОЈА  САБОТА ИЛИ НЕДЕЛА

ПРОГРАМА
04.30h Собир на групата пред Хотел Вип спроти саем

05.00h Поаѓање
Патување кон Рупите –Бугарија, преку Велес, Штип, Струмица, Ново Село
Со попатни паузи и царински формалности .

Пристигнување околу 10h Македонско време
Посета на манастирскиот комплекс Света Петка , домот на Баба Вањѓа , куќата каде ги примала болките и страдањата на луѓето и местото каде им помагала , нејзиното вечно почивалиште , спомен собата , паркот на мирот и хармонијата. Слободно време
Посета на ЛЕКОВИТИТЕ ТЕРМАЛНИ ВОДИ во склоп на комплексот ,
Машки базен , женски базен и заеднички базен . Слободно време

Температурата на термалните води се движи до 75 степени со тенеденција на намалување.

Водите се лековити и лечат :
Заболување на срцевиот мускул,висок крвен притисок,лесни форми на заболување на нервниот систем,реуматизам во стадиум на ремисија, болести поврзани со простатата , жолчката , црниот дроб,стомак.
Дискохермија, Женски и Маски стерилитет , белодробни заболувања,ишијас, спондилоза
Трауматични заболувања на коските и др.

16:00h Продолжување кон Лебедово езеро. Можност за факултативен ручек на Лебедово Езеро, Пропратен со акустична Македонска Музика .

19:30h Собир на групата и тргнување кон Скопје .
Пристигнување во Скопје околу 23 h.


Во цената е вклучено
:
Превоз со автобус или мини бус на релација Скопје –Рупите –Скопје
Организација и претставник на Т.А Метрополитан Травел
Можност за користење на надворешните базени надвор од комплексот.

Во цената не е вклучено :

Влезница во комплексот базени од 1,5-2 евра
Храна и пијалок во ресторанот во склоп на комплексот базени
по многу прифатливи цени
Факултативен ручек во комплексот Лебедово езеро по прифатливи цени .

1 Comment

  1. Prekrasna tura

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*