ЦЕНОВНИК ПРЕД И ПОСЛЕ СЕЗОНА БЕЗ ПРЕВОЗ-2020

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ОВА ЛЕТО -БЕЗ ПРЕВОЗ

-Неа Потидеа

-Калитеа

 

Ценовник пред и после сезона

БЕЗ ПРЕВОЗ -2020

Термини

7 ноќевања

Апартман

 

Дуплекс

 

ЛОКАЦИЈА ноќевања
09.05-16.05

сабота

69 99 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

Неа Потидеа

7
10.05-17.05

недела

69 99 ЛИДИЈА-18,15,26-Неа Потидеа

КАЛИТЕА

 

 

7
16.05-23.05

сабота

89 139 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

Неа Потидеа

7
17.05-24.05

недела

89 139 КАЛИТЕА+ЛИДИЈА-18,15,26

Неа Потидеа

 

7
23.05-30.05

сабота

140 199 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

Неа Потидеа

7
24.05-31.05

недела

140 199 ЛИДИЈА-18,15,26-Неа Потидеа+КАЛИТЕА 7
30.05-06.06

сабота

180 239 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

Неа Потидеа

 

7
31.05-07.06

недела

180 239 КАЛИТЕА+ЛИДИЈА-18,15,26-Неа Потидеа 7
06.06-13.06

сабота

220 279 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

Неа Потидеа

7
07.06-14.06

недела

220 279 КАЛИТЕА+ЛИДИЈА-18,15,26-Неа Потидеа 7

доплата клима 5 евра на ден

Ценовник без превоз-Септември

Tермин

 

 

Апартман

Мин 2 лица

ноќевања Дуплекс

Мин 3 лица

Место и вили

По датуми

05.09-12.09

сабота

219 7 289 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

НЕА ПОТИДЕА

06.09-13.09

недела

219 7 289 ЛИДИЈА-18,05,26-НЕА ПОТИДЕА+КАЛИТЕА

 

12.09-19.09

сабота

179 7 249 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

НЕА ПОТИДЕА

13.09-20.09

недела

179 7 249 КАЛИТЕА+ЛИДИЈА-18,15,26-НЕА ПОТИДЕА

 

19.09-26.09

сабота

99 7 149 ЛИДИЈА-20,22,23+ДИНА

НЕА ПОТИДЕА

20.09-27.09

недела

99 7 149 КАЛИТЕА+ЛИДИЈА-15,15,26-НЕА ПОТИДЕА
         

 

доплата клима 5 евра на ден

Напомена

 

 

Во студио/ апармтан дозволено е сместување на лица согласно бројот на кревети. Над дозволениот број (во одредени капацитети)може да се смести максимум едно дете од 5,99 години во кревет со родител.

 • Термните се дадени од денот на започнување на арманжманот
 • Тргнување (состанок на групата во 03.30 часот, а поаѓање во 4.00 часот на паркингот на хотел Вип. Агенцијата го задржува правото за промена на времето и местото на тргнување. Ве молиме минимум 24 часа пред секое тргнување да се информирате за потврда на времето и местото.
 • Патничкото осигурување е задолжително и не е вклучено во цената.
 • Цените се изразени во евра, уплатата е исклучиво во денарска противвредност. (1 евро-62мк)
 • Организаторот на патувањето го задржува правото по пат на ulta first или last minute  понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во ценовникот. Лицата кои ги уплатитиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разлика во цени.
 • Усни и телефонски резервации се навалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со аванска уплата од 30% од вклупниот износ на аранжаманот. Целосна доплата на аранжаманот се врши најдоцна до 7 дена пред тргнување.
 • Сместување во собите е по 14/часот, а напуштање на истите е до 09/00 часот по локално време.
 • За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите клиенти. По завршувањето на вашето летување, дожни сте да ја оставите собара во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
 • Туристичката така се плака на лице место кај пртставник на агенцијата или, пак, на сопствениците на објектите. Истата изнесува 0,50 евра на ден по апартман.
 • Цените објавени се конечни, без скриени трошоци.
 • Секој патник има обврски и е задолжен да води грижа за важноста на  патните исправи и задолжително да обрезбедите патничко-здравствено осигурување, недостаток на истите не е одговорност на вработените на т.а. Метрополитан травел.
 • Метрополитан травел организира превоз со придружник на групата, до местото кое е најпогодно за застанување и паркирање на автобусите или мини бус
 • Цената на превозот
 • – превоз за возрасен 35 евра
 • Превоз за деца 2-11,99 25 евра.
 • Дете до 1,99 години (без седиште) бесплатно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*