ХРИСТОВОТО ВОСКРЕСЕНИЕ ВО МАНАСТИРОТ ТУМАНЕ

ХРИСТОВОТО ВОСКРЕСЕНИЕ ВО МАНАСТИРОТ ТУМАНЕ 

Ден 1 ( 27.04.2019 )

 • Собир на групата пред х.Вип ( наспроти Саем ) во 05:30
 • Поаѓање кон Србија во 06:00
 • Патување со попатни паузи за погранични процедури и одмор
 • Пристигнување во ГОЛУБАЦ
 • Посета на Голубачка Тврдина со локален водич
 • Сместување во Голубац во хотел на самиот брег на р.Дунав
 • Слободно попладне
 • Вечерна ЛИТУРГИЈА
 • Ноќевање

  Ден  ( 28.04.2019 )

 • Појадок
 • Посета на Манастирот ТУМАНЕ
 • УТРИНСКА ВЕЛИГДЕНСКА ЛИТУРГИЈА со свештено лице во Манастирот
 • Молитва за здравје ( за сите тешки и лесни болести )
 • Молитва за пород ( за сите што немаат дечиња )
 • Патувањето продолжува кон Винарија во околината на Ниш
 • Посета,презентација и дегустација на вино во Винаријата ( вклучено во цената )
 • Слободно време за факултативен ручек во ресторанот на винаријата
 • Поаѓање кон Македонија во договорено време
 • Планирано пристигнување во вечерните часови

ЦЕНА : 59 ЕВРА

 

Цената вклучува :

 • Транспорт на релација Скопје- Тумане-Голубац -Ниш-Скопје
 • Организација и водство на патувањето
 • 1 ноќевање во Голубац на база ноќевање и појадок,во 1/2 и 1/3 соби

( двокреветни и трокреветни соби )

 • Придружник за време на патувањето

Цената не вклучува :

 • Вкупно 10 евра = факултативни посети со локален водич, влезници и транспорт ( во Голубачка Тврдина и презентација и дегустација на вино во Винаријата )
 • Индивидуални трошоци и трошоци кои не се наведени во програмата

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*