ЛЕКОВИТИТЕ МОЌИ НА МАНАСТИРОТ ТУМАНЕ

ЛЕКОВИТИТЕ МОЌИ НА МАНАСТИРОТ ТУМАНЕ

ПРОГРАМА

                  Термин

                10.11.2019 НЕДЕЛА

 

 • Собир на групата пред х.Вип ( наспроти Саем ) на 09.11.2019 год (сабота ) во 23.30 часот
 • Поаѓање кон Србија во 23.45 часот
 • Патување со попатни паузи за погранични процедури и одмор
 • Пристигнување во манастирот на утринска литургија –свештено лице од манастирот
 • Молитви за пород-плодност ( за сите што немаат дечиња), молитва за здравје (за сите тешки и лесни болести )

 

 • Посета на Голубачка Тврдина со локален водич
 • Слободно време во Голубац на Дунав за факултативен ручек и слободни активности
 • Попладне тргнување кон Македонија
 • Пристигнување во вечерните часови

 

ЦЕНА : 30 евра

 

 

Цената вклучува :

 • Транспорт на релација Скопје- Тумане-Голубац -Скопје
 • Организација и водство на патувањето
 • Придружник за време на патувањето

Цената не вклучува :

 • Вкупно 5 евра = факултативни посети со локален водич, влезници и транспорт ( во Голубачка Тврдина и презентација )
 • Индивидуални трошоци и трошоци кои не се наведени во програмата
 • Патничко осигурување
 • Избор на седишта со доплата од 10 евра

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*