РТАЊ И ЅВЕЗДЕНА КАПИЈА – 8ми МАРТ

ПРОГРАМА 

РТАЊ И ЅВЕЗДЕНА КАПИЈА- 8ми МАРТ

 

1 ден -08.03.2019 петок

 

7:30h – Состанок на групата на паркингот  пред  Хотел  ВИП (спроти саемот)

8:00 h Поаѓање  од  Скопје  со стандардизиран туристички автобус или минибус .Патување кон Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

12:00h – Пристигнување во ексклузивна винарија во близина на Ниш.

12:10h – Промоција и презентација на Винаријата. Дегустација на вино и можност за факултативен ручек и одмор во ресторанот на винаријата.

15:00h –  Поаѓање кон Ртањ,во попладневните часови пристигнување во Етно комплекс Спа центар Балашевиќ.

-слободно време за користење на Спа центарот

21:00h –Факултативна свечена вечера со жива музика и неограничено пиење.

-Ноќевање

 

2 ден -09.03.2019 сабота

 

8:30h-Појадок

-можност за прошетка на планината Ртањ со посета на местото кое е познато

По космичката енергија и единствено во Европа.Местот изобилува со ендемски видови на чаеви од кој најпознат е Ртањскиот чај познат по лековитата моќ.Исто така ќе ја видите  древната пирамида( исто како што е месечевата пирамида во Мексико ) на која што се наоѓа мистериозната црква изградена во стил на синагога.

Планината Ртањ ја посетувал и  самиот Хитлер заради нејзините биоенергетски својства тврдејки дека од самата планина собира енергија.

-користење на Спа центарот

-факултативна вечера со жива музика

– Ноќевање

 

3 дена-10.03.2019 недела

 

-Појадок

-користење на Спа центарот

-поаѓање кон Скопје по договор со групата

-Пристигнување во вечерните часови

 

ЦЕНА : 69 ЕВРА

 

 

Во цената е вклучено :

  • Превоз со автобус или мини бус на релација Скопје –Ртањ–Скопје
  • Организација и водство
  • Посета и презентацијана винаријата со дегустација на вино
  • Две ноќевања со појадок во Етно Спа Комплекс Балашевиќ
  • Користење на Спа центарот сите три дена

Во цената не е вклучено :

  • Задолжително патничко осигурување
  • Факултативни две вечери –25 евра( во цената од 25 евра опфатени се двете вечери )
  • (Двете вечери се со музика во живо од која што на 08.03 вечерата е со неограничено пиење)

 

 

Контакт: 02 3100 781; 02 3100 664; 078 312 332

Во празнoто поле пишете пофалба, критика или предлог:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*